...επειδή η εκπαίδευση ενος ηθοποιού δεν σταματά ποτέ.

5 απλά βήματα για να σπουδάσετε στο Θέατρο των Αλλαγών

Σε ποιους απευθύνονται τα μαθήματα και 5 απλά βήματα για να σπουδάσετε στο Θέατρο των Αλλαγών

Τα μαθήματα του Θεάτρου των Αλλαγών απευθύνονται σ΄αυτούς που θέλουν να γίνουν ηθοποιοί ή σκηνοθέτες, σε ηθοποιούς ή σκηνοθέτες που θέλουν να βελτιώσουν τις ικανότητες τους, σε σπουδαστές άλλων δραματικών σχολών (γι' αυτό λειτουργούμε και σαββατοκύριακα), σε επαγγελματίες κάθε είδους (δασκάλους, δικηγόρους, καθηγητές κ.λ.π.) που θέλουν να εξασκηθούν στην επικοινωνία και να αναπτύξουν την φαντασία τους, και τέλος στον καθένα που με πολύ χαμηλό κόστος (από 48 ευρώ το μήνα) θα ήθελε να καλλιεργήσει και να αναπτύξει στοιχεία της προσωπικότητας του.

5 Απλά βήματα για να παρακολουθήσετε μαθήματα
στο Θέατρο των Αλλαγών

1. Μπαίνετε στο πρόγραμμα και διαλέγετε τις ώρες και τις μέρες σε σχέση με τον διαθέσιμο ελεύθερο χρόνο που έχετε.

2. Πατάτε πάνω στα μαθήματα που σας ενδιαφέρουν για να δείτε τις περιγραφές και τα βιογραφικά των δασκάλων. Όλα τα μαθήματα γίνονται μια φορά την εβδομάδα στο συγκεκριμένο δίωρο που βλέπετε στο πρόγραμμα. Υπάρχουν συνολικά 12 συναντήσεις του ίδιου μαθήματος σε κάθε τρίμηνο.

3. Επιλέγετε το μάθημα που σας ενδιαφέρει (μπορείτε να επιλέξετε από ένα έως όσα μαθήματα θέλετε)

4. Το κάθε τρίμηνο είναι αυτόνομο και μπορείτε να ξεκινήσετε για πρώτη φορά ένα μάθημα. Εάν είστε σίγουροι για το μάθημα έρχεστε στο Θέατρο των Αλλαγών και αφού κάνετε την εγγραφή σας*  γράφεστε στο μάθημα (πληρώνοντας τουλάχιστον την πρώτη δόση του μαθήματος που είναι 48 ευρώ)

5. Εάν δεν είστε σίγουροι για το μάθημα που σας ενδιαφέρει, αφού κάνετε την εγγραφή σας στη σχολή, μπορείτε να κάνετε ακρόαση (κοστίζει 6 ευρώ) και να το παρακολουθήσετε μία φορά για να δείτε πως γίνεται και να αποφασίσετε μετά αν θα το επιλέξετε ή όχι.


*Για το καλοκαιρινό σχολείο δεν χρειάζεται εγγραφή.
 Εαν γραφτείτε σε ένα μάθημα μέσα στην πρώτη εβδομάδα που ανακοινώνεται το πρόγραμμα του κάθε τριμήνου δεν πληρώνετε την εγγραφή σας στη σχολή.